Pe 30.6 Klo 19:00 Johanna Iivanainen

Rikalan Krouvi, Rikalantie 74, Halikko
Klo 19:00
Liput:
24,50€ (sis. konsertti)
54,50€ (sis. ruokailu & konsertti)

Ovet aukeavat klo 18:00.
lippu.fi

Konsertin jälkeen ravintolassa ja terassilla on tarjolla illallinen: lammasta ja vegeruokaa grillistä sekä runsas jälkiruokapöytä. Katso menu tästä.

Kokoonpano:
Johanna Iivanainen – laulu
Mikko Iivanainen – kitara

Upea tulkitsija, laulaja Johanna Iivanainen tulee esiintymään Rikalanmäelle puolisonsa, kitaristi Mikko Iivanaisen kanssa. ”Illan ohjelmisto koostuu jazzstandardien ja omien kappaleideni yhdistelmästä”, Iivanainen kertoo. Tunnustuksena urastaan Johanna Iivanainen on saanut mm. Louis Armstrong -palkinnon ja Sony Jazz -palkinnon. Hänen musiikillisia kumppaneitaan ovat mm. UMO Jazz Orchestra, Turku Jazz Orchestra, Jukka Perko, Eero Koivistoinen, Antti Sarpila, Riku Niemi Orchestra ja useat sinfoniaorkesterit. Iivanainen on keväällä 2017 esiintynyt mm. Antti Sarpilan Swing Bandissa. Hänet tunnetaan myös SuomiLove-ohjelmasarjan laulujen vahvana tulkitsijana.

Johanna Iivanainen esiintyi SaloJazz Festivalilla syksyllä 2014 ja voitti yleisön puolelleen lämpimällä tulkinnallaan ja olemuksellaan. Monipuolisen laulajan ääni soi täyteläisesti niin intiimeillä akustisilla keikoilla kuin suurten orkestereiden solistinakin. Hienot, koskettavat tulkinnat jättivät pysyvän jäljen kuulijoihin. Johanna Iivanaisen tuorein oma albumi on vuodelta 2013, jonka jälkeen hän on esiintynyt mm. Tuomas Holopaisen, Jukka Perkon ja Henrik Otto Donnerin levyillä.

Konsertti järjestetään yhteistyössä Rikalanmäen antiikkiverstaan kanssa ja tapahtumaa on tukemassa Jazz Finland Live.

Antiikkiverstas

Johanna Iivanainen

Iivanainen