IRA KASPI JA PETER ENGBERG DUO

TO 17.5. @ WIURILAN BISTRO
IRA KASPI JA PETER ENGBERG DUO
Klo
19.00
Viurilantie 126, Salo
Liput 12€ / 5€ (Jäsenet 10€)

Ira Kaspi - laulu
Peter Engberg - kitara

Lippuvaraukset: info@salojazz.fi

Ira Kaspi ja Peter Engberg ovat pitkän linjan muusikoita. Yhdessä he ovat soittaneet 18 vuotta. He ovat julkaiseet duona neljä CD-levyä (Standards, A Rose ja Ystävien Kanssa ja Mustavalkoisia Sävyjä). Duo toimi usean vuoden ajan Join the Club- nimisen musiikkiklubin isäntinä, jossa heillä oli vierailijoina rivi maan eturivin tähtiartisteja mm. Paula Koivuniemi, Jari Sillanpää, Maija Vilkkumaa, Sakari Kuosmanen ja lukuisat muut. He ovat esiintyneet monissa TV-ohjelmissa ja useilla suomalaisilla jazzfestivaaleilla. He ovat myös olleet esiintymismatkoilla mm. Saksassa, Prahassa ja USA:ssa.

Salossa duo keskittyy sovittamaansa jazzohjelmistoon - illan aikana kuullaan myös muutamia duon kirjoittamia kappaleita.

Bistrossa on uusi pizzauuni ja läheltä tuotetut herkut kuten Hereford-hampurilainen ja Kirakan kalkkuna-salaatti. Bistro auki keikkapäivänä klo 11 alkaen aina konsertin alkuun, joten syömään voi tulla myös ennen keikkaa. Baari ja bistro ovat luonnollisesti auki illalla myös keikan aikana.

Yhteistyössä: Jazz Finland Live, Salon kaupunki ja Wiurilan Bistro