Jukka Perko PreBoppers: Swing, Bop & Lindy Hop

LA 8.8 @RIKALANMÄKI
Jukka Perko PreBoppers: Swing, Bop & Lindy Hop
Klo
19:00
Rikalantie 74, Salo
LOPPUUNMYYTY

Jukka Perko, saksofoni
Tomi Kettunen, kitara
Toomas Keski-Säntti, piano
Eero Seppä, basso
Teppo Mäkynen, rummut

Jukka Perko ystävineen tarjoaa kuulijoilleen täyslaidallisen kenen tahansa jalan alle menevää jazzia, josta voi nauttia niin kuunnellen kuin tanssienkin. Jukan uusimman yhtyeen etevien soittoniekkojen käsissä uuden elämän saaneet ikivihreät sävelmät tempaavat kuulijansa mukaan musiikilliselle aikamatkalle 1930-1940 -lukujen jazziin.


Show & Dinner -lippu sisältää pääsylipun ja pöytiin tarjoillun menun Rikalan Krouvissa ennen esitystä klo 17 alkaen.


Konserttitilana toimii Rikalanmäen avara Krouvin Vintti. Museoviraston suojeleman Rikalanmäen sijainti tunnetulla rautakauden muinaisjäännösalueella on ainutlaatuinen ja huokuu historian havinaa. Rikalan Krouvin keittiömestari Chef Rotisseur loihtii ennen konserttia maukkaan makuelämyksen 1930-luvun amerikkalaiseen tyyliin. Tarjolla BBQ-ribsit, lämmin perunasalaatti ja maissia sekä jälkiruoaksi Mini New York cheese cake.


http://www.rikalanmaki.fi


Konsertti on osa SaloJazz Kesä-kiertuetta (Förby, Mathildedal, Rikalanmäki). Huomioimme korona-rajoitteet ja tapahtumiin on myynnissä rajallinen määrä lippuja. Ohjeistamme yleisöä tapahtumapaikoilla ajan tasalla olevien määräysten ja suositusten mukaisesti.


Yhteistyössä: Rikalanmäki, Jazz Finland Live, Salon Kulttuuripalvelut