TURKU JAZZ ORCHESTRA & TERO LINDBERG: COLD WAR 3.0

LA 27.11. @ KULTTUURITILA NÄKKÄRI
Klo
19.00
Ylhäistentie 2, Salo
Liput 25€ / 20€ (eläkeläiset) / 15€ (opiskelijat) Koronapassilla konserttiin

Turku Jazz Orchestra

Tero Lindberg – sävellykset, trumpetti ja orkesterin johto


Turku Jazz Orchestraa taiteellisena johtajana vuosina 2018-2021 luotsannut trumpetisti Tero Lindberg päättää toimikautensa juhlakiertueella. Lindberg on säveltänyt uunituoreen Cold War 3.0 -teoksensa inspiroituneena aikakautemme dramaattisista käänteistä. Teoksen sävellykset ammentavat uudenlaisesta kylmästä sodasta, jossa disinformaatio, pandemia, demokratian horjuminen ja väkivaltaisten konfliktien uhka ovat jälleen arkitodellisuutta.


Musiikissa fuusioituvat jazzin ja rytmimusiikin eri lajit swingistä rockiin kuvastaen demokratioiden ja autoritääristen diktatuurien kamppailua elintilasta. Luvassa on elokuvallista takaa-ajoa, kuumia rytmejä, viileää groovea ja tietenkin paljon korkeita ääniä!


Koronapassi edellytetään kaikilta 16-vuotiailta tai sitä vanhemmilta katsojilta. Varauduthan tarvittaessa todistamaan henkilöllisyytesi.


Koronapassina toimii Omakannasta ladattava EU:n koronatodistus. Koronapassi edellyttää todistusta joko kahdesta koronarokotuksesta, 72 tunnin sisällä saadusta negatiivisesta koronatestituloksesta tai alle kuusi kuukautta sitten sairastetusta koronataudista. Koronapassi ja henkilöllisyystodistus tarkistetaan tapahtumapaikkojen ovella. Lukijasovellus ei kerää tai tallenna terveystietoja tai muita henkilökohtaisia tietoja.


Noudatamme tapahtuman järjestämisessä viranomaisten ohjeistuksia ja suosituksia. Kiinnitämme erityistä huomiota hygieniatasoon ja suosittelemme kasvomaskin käyttöä konserteissa. Käsidesiä on saatavilla kaikilla esityspaikoilla.