Nina Mya

SU 26.7 @CAFÉ VINSSI
Nina Mya
Klo
14:00
Irmer Stenbergin tie 20, Förby
Vapaa pääsy

Nina Mya, laulu

Henri Mäntylä, piano


Terassikonsertti. Vapaa pääsy


Nina Mya (s. 1989) on palkittu suomalainen laulaja ja säveltäjä. Hän on julkaissut nimellään kolme albumia Flying Solo (2012), Our Time (2014) ja Closure (2016, joista viimeisin niitti myös kansainvälistä huomiota. Neljäs albumi, aiempiin jazzlevyihin verraten selkeästi soulimpi kokonaisuus "Just Another Lonely Soul" on parhaillaan työn alla. Lisäksi Mya on esiintynyt niin kotimaassa kuin ulkomaillakin eri yhteyksissä ja kokoonpanoissa, muun muassa UMOn, Ilmavoimien Big Bandin, Jukkis Uotilan ja Frank McCombin kanssa. Myaa on kuvailtu vahvaksi tulkitsijaksi, joka sekoittaa vaikutteensa jazzista, soulista ja gospelista persoonallisella tavalla sekä traditiota kunnioittaen.


Mya esiintyy Salossa yhtyeensä pianistin Henri Mäntylän kanssa esittäen omia kappaleitaan aiemmilta levyiltä ja myös uunituoreita sävellyksiään. Lisäksi ohjelmistossa kaksikon valikoimia  jazz- ja soulklassikoita.


Café Vinssi sijaitsee meren rannalla Särkisalon Förbyssä noin 40 minuutin ajomatkan päässä Salosta. Merellinen ympäristö yhdistettynä hyvään musiikkiin ja kahvilan herkkuihin houkuttelee viettämään kesäsunnuntaita aurinkoiselle terassille.

http://www.cafevinssi.fi


Konsertti on osa SaloJazz Kesä-kiertuetta (Förby, Mathildedal, Rikalanmäki). Huomioimme korona-rajoitteet ja tapahtumiin on myynnissä rajallinen määrä lippuja. Ohjeistamme yleisöä tapahtumapaikoilla ajan tasalla olevien määräysten ja suositusten mukaisesti.


Yhteistyössä: Café Vinssi, Jazz Finland Live, Salon Kulttuuripalvelut