TEEMU VIINIKAINEN SOOLO

LA 26.9. @ ASTRUM AREENA
TEEMU VIINIKAINEN SOOLO
Klo
14:00
Salorankatu 5-7, Salo
Liput: 20€ / 18€ (S-etu)
Päivälippu 54€ / 52€ (S-etu)

Teemu Viinikainen - kitara

Teemu Viinikaisen persoonallinen soundi muodostuu soolokeikalla perinteisen akustisen kitaran ja äärimmilleen muokatun

elektronisen soundin tiiviistä yhteydestä.


Teemu Viinikainen aloitti kitaransoiton 7-vuotiaana ja hakeutui myöhemmin opiskelemaan Helsingin Pop & Jazz konservatoriolle ja sen jälkeen Sibelius-Akatemian jazzosastolle, josta hän valmistui musiikin maisteriksi vuonna 2005. Viinikainen on opiskellut kitaransoittoa nimekkäiden opettajien kuten Pat Methenyn ja Wayne Krantzin johdolla.


Vuonna 2001 perustettu, suureen suosioon kotimaassa noussut U-Street All Stars oli Viinikaisen ensimmäinen merkittävä jazzyhtye, jonka riveissä hän alkoi saada näkyvyyttä. Ehkä suurimpana ansionaan Viinikaisen kohdalla voidaan pitää hänen kysyntäänsä useiden huippuyhtyeiden taitavana luottokitaristina, ja hänen tärkein ja pitkäaikaisin yhteistyökumppaninsa onkin ollut saksofonisti Jukka Perko lukuisine eri yhtyeineen. Viinikainen on esiintynyt menestyksekkäästi myös kansainvälisten huippunimien kuten Joe Lovanon, Vince Mendozan, Randy Breckerin, Dave Liebmanin, Tim Hagansin ja Jeff Tain Watts kanssa. Teemun soitossa ilmaisuvoima, svengi ja virtuositeetti ovat tärkeitä elementtejä, mutta päällimmäisiksi tuntemukseksi häntä kuunnellessa nousevat kuitenkin vahva läsnäolo, herkkyys ja kitaran sointi.


KORONA-INFO

Tule konserttiin vain terveenä ja huolehdi käsihygieniasta.

Sisäänkäynnissä ja tapahtumatilassa on useita käsidesi-pisteitä.

Pidäthän huolta turvaväleistä. Järjestämme istumapaikat turvallisin etäisyyksin.

Suosittelemme kasvomaskin käyttöä. Konserttilipun hintaan kuuluu yksi kertakäyttöinen kasvomaski. Voit myös käyttää omaa maskia.

Tiedotamme ennen tapahtumaa lipun ennakkoon ostaneille tarkemmat tiedot ja ohjeet.