Winter & Pyysalo Duo

TO 18.2.2021 Livestriimi
Winter & Pyysalo Duo
Klo
19:00
Vapaaehtoinen Perusmaksu 9,50 €
Kannatusmaksu 15 €
www.lippuautomaatti.fi/salojazz
Konsertti on katsottavissa viikon ajan.

Niklas Winter, kitara

Severi Pyysalo, vibrafoni


Niklas Winter ja Severi Pyysalo aloittivat yhteistyön 90-luvun loppupuolella, ja siitä lähtien herrat ovat tehneet yhteistyötä duomuodossa sekä Winterin eri kokoonpanoissa.

Turkulaiskaksikon konsertissa on luvassa sekä omaa uutta materiaalia että tulkintoja jazzin evergreen-kappaleista.


Niklas Winter Vuosien saatossa Niklas on myös säveltänyt musiikkia YLE:lle ja ollut mukana useissa Turun Filharmonisen orkesterin tuotannoissa. Winter on esiintynyt useimmilla suomalaisilla jazzfestivaaleilla, mukaan lukien Pori Jazz ja Tampere Jazz Happening. Ulkomailla Winter on vieraillut muun muassa Pekingin, Kööpenhaminen ja Lontoon jazzfestivaaleilla. Viimeisen 20 vuoden aikana hän on keikkaillut ahkerasti Aasiassa sekä Euroopassa tekemällä vuosittain noin 60 konserttia. Muusikon uran ohella Winter johtaa myös omaa levy-yhtiötään, Abovoicea. Niklas Winterin ja Lorenzo Cominolin The Lighthouse -albumi julkaistaan maaliskuussa.


Severi Pyysalo tunnetaan vibrafonin mestarina ja säveltäjänä. Turusta kotoisin oleva Pyysalo on palkittu vuonna 1988 Yrjö-palkinnolla ja hän on tehnyt vuosien varrella yhteistyötä lukuisien kotimaisten ja ulkomaisten artistien kanssa. Jazzin lisäksi Pyysalo on säveltänyt myös klassista musiikkia.


Yhteistyössä Salon kaupunki, Raja-Audio www.raja-audio.com


Kuva: Timo Jerkku