KOULUTUS
SaloJazz soitonopetus

SaloJazzin soitonopetuksessa kaikki musiikista kiinnostuneet pääsevät soittoharrastuksen pariin. Opetuspaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä eikä opetukseen ole pääsykokeita. Tärkeintä on hyvä meininki ja soittamisesta nauttiminen!

 

Oppilaaksi voi hakeutua lapsi, nuori tai aikuinen, joka on kiinnostunut soittamisesta harrastuksena. Opetus räätälöidään jokaisen oppilaan lähtötason sekä kiinnostuksen kohteiden mukaan. Muiden soitinten opetus järjestetään tarpeen mukaan. 

 

Soitonopetusta on tarjolla seuraaviin soittimiin: piano, sähkökitara ja rummut. Opettajina toimivat alan ammattilaiset Toni Mäkinen (piano, Sibelius-Akatemia), Juha Keskinen (kitara), Eetu Sadeharju (piano) ja Karri Kerkelä (rummut, Turun konservatorio ja musiikkiopisto).

 

Ilmoittautumiset ja tiedustelut:

Karri Kerkelä p. 050 410 7411, karrikerkela@gmail.com

 

Kysy myös muiden soitinten ja lauluopetuksesta! info@salojazz.fi

POP / JAZZPIANO 

Toni Mäkinen

Tavoitteena on antaa opiskelijalle yleiskuva siitä, miten rytmimusiikkia opiskellaan. Pianotuntien sisältöalueita ovat opiskelijalähtöisesti rytmimusiikin eri osa-alueilta esim. jazzperinne, bluesperinne, tämän päivän pop/rockmusiikki, kuubalainen perinne, brasilialainen musiikki ja eri tyylien fuusiot. Oppituntien sisältö on jätetty tarkemmin määrittelemättä, joten opiskelijan niin halutessaan voidaan keskittyä vaikkapa johonkin em. musiikkityyliin ja edetä siinä pidemmälle.  

 

Opetuspäivä: keskiviikko klo 15-19 välillä

Opetuspaikka: Märynummi

 

Ilmoittautuminen: p. 045 787 09770

RUMMUT

Karri Kerkelä 

Rumputunneille voi osallistua lapsi, nuori tai aikuinen. Aloittelija tai pidemmällä oleva.

Yksilöopetuksessa opiskellaan oppilaan omien tavoitteiden mukaisesti unohtamatta rumpujensoiton perusasioita.

Opettaja Karri Kerkelä (Turun konservatorio ja musiikkiopisto)

Ilmoittautuminen: p. 050 410 7411​

KITARA 

Juha Keskinen 

 

Kitaratunneilla harjoitellaan oppilaan lähtötaso ja omat mieltymykset ja tavoitteet huomioiden instrumentin perushallintaa ja soittotekniikoita eri rytmimusiikkityyleissä.

 

Opetuspaikka: Halikko 

Opetusaika sovittavissa ma-to

 

Ilmoittautuminen: p. 044 544 5741

HINNASTO

 

Soittotunnit:

15krt / 30min. lukukausi 395€

10 krt / 30min. lukukausi 270€

Edistyneemmille soittajille on lukuvuoden aikana tarjolla neljä yhtyesoiton työpajaa, jotka järjestetään viikonloppuisin. Niissä keskitytään pääosin jazzmusiikin yhtyesoittoon. Tiedot työpajojen ajankohdista päivittyvät SaloJazzin kotisivuille.