KOULUTUS
Kevättarjous!

Tutustumiskerta ilmaiseksi!

Tarjous sisältää huhti-toukokuun aikana

5 kpl 30 minuutin oppituntia (ensimmäinen tunti ilmainen), hinta 120 €

 

Korona-pandemian vuoksi Salojazz ry:n opetustoiminta on siirtynyt etä-/verkko-opetukseen. Soittoharrastuksen aloittaminen ja jatkaminen onnistuu myös poikkeusoloissa.

 

SaloJazzin soitonopetuksessa kaikki musiikista kiinnostuneet pääsevät soittoharrastuksen pariin. Opetuspaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä eikä opetukseen ole pääsykokeita. Tärkeintä on hyvä meininki ja soittamisesta nauttiminen!

Oppilaaksi voi hakeutua lapsi, nuori tai aikuinen, joka on kiinnostunut soittamisesta harrastuksena. Opetus räätälöidään jokaisen oppilaan lähtötason sekä kiinnostuksen kohteiden mukaan. Muiden soitinten opetus järjestetään tarpeen mukaan. 

Soitonopetusta on tarjolla seuraaviin soittimiin: piano, sähkökitara, sähköbasso ja rummut. Opettajina toimivat alan ammattilaiset Toni Mäkinen (piano, Sibelius-Akatemia), Juha Keskinen (kitara & basso, Turun kaupunginteatteri), Eetu Sadeharju (piano) ja Karri Kerkelä (rummut, Turun konservatorio ja musiikkiopisto).

 

Ilmoittautumiset ja tiedustelut:

Karri Kerkelä p. 050 410 7411, karrikerkela@gmail.com

 

Kysy myös muiden soitinten ja lauluopetuksesta! info@salojazz.fi

POP / JAZZPIANO 

Toni Mäkinen

Tavoitteena on antaa opiskelijalle yleiskuva siitä, miten afroamerikkalaista musiikkia opiskellaan. Pianotuntien sisältöalueita ovat: jazzperinne, bluesperinne, tämän päivän pop/rockmusiikki, kuubalainen perinne, brasilialainen musiikki ja eri tyylien fuusiot. Oppituntien sisältö on jätetty tarkemmin määrittelemättä, joten opiskelijan niin halutessa voidaan keskittyä esim. jazztyyliin ja edetä siinä pidemmälle.  

 

Opetuspäivä: keskiviikko klo 15-19 välillä

Opetuspaikka: Märynummi

 

Ilmoittautuminen: p. 045 787 09770 

 

 

RUMMUT

Karri Kerkelä 

 

Rumputunneilla käydään läpi eri soittotekniikoita käsillä ja jaloilla, eri musiikkityylien komppausta, mm.pop, jazz, rock, latin, funk, fuusio jne. Lisäksi harjoitellaan improvisointia sekä nuoteista soittoa.  

 

Jokaiselle oppilaalle räätälöidään oma opetussuunnitelma lähtötason ja tavoitteiden mukaan. 

 

Ilmoittautuminen: p. 050 410 7411

KITARA JA BASSO

Juha Keskinen 

 

Kitaratunneilla harjoitellaan oppilaan lähtötaso huomioiden instrumentin hallintaa ja soittotekniikoita eri rytmimusiikkityyleissä. Harjoitteiden ja jazz/funk/fuusioklassikoiden avulla opetellaan bluesharmonian kautta modaalista ja funktionaalista harmoniaa sekä improvisointia, fraseerausta ja komppausta erilaisissa musiikkityyleissä oppilaan omat tavoitteet ja mieltymykset huomioiden.  

 

Opetuspaikka: Halikko 

Opetusaika sovittavissa ma-to

 

Ilmoittautuminen: p. 044 544 5741

 

HINNASTO

 

Soittotunnit:

15krt / 30min. lukukausi 395€

10 krt / 30min. lukukausi 270€

Edistyneemmille soittajille on lukuvuoden aikana tarjolla neljä yhtyesoiton työpajaa, jotka järjestetään viikonloppuisin. Niissä keskitytään pääosin jazzmusiikin yhtyesoittoon. Tiedot työpajojen ajankohdista päivittyvät SaloJazzin kotisivuille.

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle

© SALOJAZZ 2019